hoe je een bewegingsmelder licht herstel

Een bewegingsmelder licht is een beveiligingsfunctie die buiten elk huis kan worden geïnstalleerd. De sensor werkt door het detecteren van beweging in het gezichtsveld, die zal leiden tot het licht aan te zetten. Dit kan een probleem zijn als het licht overgevoelig is en wordt veroorzaakt door katten, kleine insecten, of zelfs door verdwaalde stof bewegen op een bepaalde manier. Dit probleem kan worden overwonnen, maar er zijn een aantal andere gebreken die de bewegingsmelder licht kan lijden. In plaats van het nemen van het terug naar de winkel, of zelfs te vervangen door een nieuwe, kunt u proberen een paar tips voor het oplossen van problemen en kijk of je je lastig licht kan repareren.

Dit is een veel voorkomend probleem dan je zou verwachten, met name na lampen zijn beschadigd of andere manier, bijvoorbeeld door een elektriciteit surge. Als u vindt dat na het resetten alle andere elektrische apparaten in uw huis, uw bewegingsmelder licht schijnt nog steeds (en er is geen beweging geweest), dan kun je concluderen dat het is ook be├»nvloed door de sterke stijging en moet worden resetten. Verwijder het licht van de muur, en neem uw handleiding. Dit moet een lijst van alle knoppen vermeld op het licht, met inbegrip van de reset-knop te hebben. Dit zal meestal worden rood (en misschien zelfs worden gemarkeerd “reset”). Druk op dit totdat het licht zichzelf uitschakelt. Als klikken op de reset-knop niet helpt, dan kunt u vinden dat het runnen van een borstel over het oppervlak, of zelfs duwen een stuk papier aan de zijkant doet de truc.

Stap 1 – Fix een licht dat zal niet worden uitgeschakeld

Een andere reden voor de bewegingsmelder licht niet uit te schakelen is koud weer. Zoals met alles te maken met de koude, bewegingsmelder lichten kunnen ernstig door vorst of ijs worden beschadigd. Bij vorst landt op de contacten, kan het licht bevriezen zodat deze kan worden geplakt op de “aan” -stand. Haal uw licht van de muur, en laat op een warme garage, of zelfs door een radiator, totdat het uit gaat.

Stap 2 – Bevestig een licht dat nog steeds niet uitschakelen

Het tegenovergestelde probleem daadwerkelijk kan worden veroorzaakt door dezelfde redenen. Echter, als je de bovenstaande methoden voor het krijgen van uw licht uit te schakelen hebben geprobeerd en er niet in geslaagd, dan moet je overwegen of het licht bevat een beschadigde fotocel. Dit deel zal ofwel moeten een vervanging of het kan gewoon vies. De bewegingssensor, die het licht activeert, moeten regelmatig worden gereinigd om te voorkomen dat deze verstopt raken. U kunt ook gewoon verhoging van de gevoeligheid van de sensor, omdat dit het fundamentele probleem zal oplossen.

Stap 3 – Bevestig een licht dat Will not Go On

Soms kunnen de eenvoudigste reparaties grote problemen. Als het lijkt alsof de bewegingssensor licht de geest heeft opgegeven, dan moet je proberen het reinigen van de sensor, en dan verwijder de oude lamp uit de licht en plaats een nieuwe. Het is verbazingwekkend hoe vaak het veranderen van de gloeilamp lost een lastige bewegingsmelder licht.

Stap 4 – Test Andere eenvoudige reparaties