hoe je een betonplaat met wapening versterken

Beton is een sterk materiaal, maar als je beton te versterken je het nog sterker te maken. Een product dat u concreet kunnen versterken met staat bekend als wapening. Dit dichte, cilindervormige metalen paal met ribbels wordt gebruikt om concrete nog sterker te maken en wordt vrijwel uitsluitend gebruikt in de bouw alleen voor dit doel. U kunt wapening gebruiken om beton te versterken voor staande structuren zoals muren en kolommen, maar het kan ook worden gebruikt om concrete trottoirs te versterken. Correct installeert wapening voor gebruik als versterking is geen rocket science, maar het vereist wel vaardigheid en veel hard werk. Ook moet kunnen denken in drie dimensies om een ​​optimale versterking te krijgen. De onderstaande informatie zal u tonen hoe concrete versterken met wapening.

Wapening wordt gescheiden door enkele stappen te voet en een voet uit elkaar. Hier denken in drie afmetingen zeer belangrijk. Als u in de buurt is 6 voet in het vierkant dan zou je nodig 4 stuks van wapening voor elke sectie een onderlinge afstand van 1 voet uit elkaar. Dat is 16 stukken gesneden wapening. Dit geldt ook voor de hoogte. Als het 6 voet lang dan zou je ook eisen dat 16 stukken gesneden wapening voor elke kant en elk centrum sectie. In dit geval zou je 128 stukjes gesneden wapening vereisen.

Stap 1 – Bedrag van Rebar

Om rebar echt haar werk nodig heeft om de grootte van de taak minus enkele centimeters te snijden. De wapening moet in het beton gedurende de gehele beton. Als u een kolom versterken dan de wapening moet de hoogte van de kolom. Het is 6 voet lang dan is de wapening heeft zijn 6 voet lang, plus de diepte van de uitgegraven gat en een extra mond om rekening te houden voor het instellen van de wapening in de grond. Een goede vuistregel is om de wapening te snijden 2 voeten langer dan wat je nodig hebt voor staande structuren. Voor de tegels moet je alleen maar om het te maken naar de exacte afmetingen minus en inch. Snijd de wapening zagen met de uiteinden op een 45 graden hoek te snijden.

Stap 2 – Scherpe Rebar

Meet een voet van de zijkanten en dit is waar je zult beginnen het plaatsen van de wapening voor een lange structuur. Gebruik de hamer om elk stuk in de grond minimaal 1 voet. Probeer om elk stuk van de wapening maken niveau met de anderen mogelijk te maken. Meet 1 voet vanaf de eerste rij en dit is waar de tweede rij zal worden geplaatst. Als het versterken van een trottoir plaats de wapening op de grond op dezelfde manier.

Stap 3 – Stel de Rebar

Het kruis stukken zijn plaatsen in dezelfde zaak als de belangrijkste stukken van de wapening. Hold 1 stuk tot aan een voet merk en wikkel de metalen banden rond de wapening waar ze aan te sluiten. Doe dit voor elke verbinding en deze wordt herhaald voor elke kruising ongeacht de oriëntatie.

Stap 4 – Lashing Together