hoe je een baldakijn wieg in elkaar gezet

Een luifel babybedje is ontworpen om uw baby te geven een goede nachtrust’s. Het moet goed worden gemonteerd en geplaatst in een risico-vrije locatie. Een kant-en-klare luifel crib kan kostbaar en duur zijn, maar zetten het samen is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen om de juiste montage van een luifel babybedje stappen.

Stap 1 – Kies de locatie

Stap 2 – Monteer de Crib

Bereid de kwekerij, en zijn van plan om de kribbe te positioneren in de veiligste gebied van de kamer. Het moet uit de buurt van ramen, rolluiken en gordijnen zijn om ongelukken te voorkomen met koorden dat uw baby kunnen verwonden via verstikking of wurging.

Stap 3 – Bereid de Canopy

Volg de aanwijzingen van de fabrikant naar de kribbe correct monteren. Neem de tijd, en dubbel te controleren de wieg matras ondersteuning als het stabiel is. Houd rekening met de hoogte en de grootte van uw baby. Hitch op de matras en hoeslaken. Fix it om ervoor te zorgen het past goed en veilig is. Zet op wielen en voeg ze aan de onderkant van elke poot aan de wieg mobiel te maken.

Stap 4 – samen de Sheets

Gebruik een meetlint om de afmetingen van de wieg te krijgen. Snijd 2 bed vellen in 4 dezelfde onderdelen op basis van metingen van de wieg. Zorg ervoor dat u een kleine aanpassing met de metingen voor uitkering hebben.

Stap 5 – Zet de Loops en Haken

Plaats de genaaide stof rond de bovenkant van de ring met een lijmpistool. Verberg de verzamelde porties simpelweg door het opstellen van een 2-inch satijnen lint en kleef het rond het overdekte ring.

Stap 6 – Versier de Canopy

Vorm 4 stuks van de lange heldere vislijn of snoer in lussen rond elk kwartaal van de ring om evenwicht te bereiken, terwijl de vorming van de hangers. Op het plafond boven de kribbe, schroef 4 cup haken. Plaats ze waar het geschikt zijn om de luifel later hechten zal zijn.

Stap 7 – Bevestig de Canopy aan de wieg

Decoraties zijn optioneel, maar je kunt proberen om de kap wieg te verbeteren met de gewenste versieringen om de baby te voorzien van zulke kalmerende dingen te zien en te aanbidden. Je kunt ze lijm rond het doek op hetzelfde gaten voor uniformiteit.

Verzamel de gemonteerde luifel en hang het van lussen op de kop haken. Strek het over de hele wieg en tot aan de uiteinden. Als u wilt, kunt u het vel te bevestigen tegen de muur met die geschroefd cup haken.

Een luifel babybedje kunt uw kwekerij te geven een elegante uitstraling. Maar op de top van deze, zijn er een heleboel van de luifel ontwerpen om te kiezen, maar je moet je baby’s leeftijd, grootte en hoogte te overwegen in te doen.