hoe je een baksteen patio open haard te herstellen

Een baksteen patio open haard is een accent voor elk huis, maar als ze in de noodzaak van reparatie kunnen ze veroorzaken uw terras om oude en vervallen kijken. zoals rook en dampen gas ontsnappen in uw leefruimte en het instorten van de gehele open haard, kapotte en ontbrekende stukken kunnen ook verschillende vormen van risico’s veroorzaken. In beide gevallen is er geen noodzaak om de open haard te vervangen, of zelfs het huren van een metselaar om de problemen op te lossen, omdat de reparatie van uw baksteen patio open haard is een gemakkelijke taak die de meeste huiseigenaren binnen een uur of zo kunt bereiken.

Voordat zelfs een poging om reparatie van uw bakstenen terras open haard er zeker van zijn dat het schoon is en dat al het losse puin is verwijderd. Gebruik een stijve staalborstel en krassen op de belangrijkste stukken van de gebroken mortel en bakstenen uit. Eventuele losse stukken die niet afbrokkelen uit moeten worden gedwongen uit met een kleine beitel en hamer, chippen is langzaam weg terwijl u werkt. Zorg ervoor dat alle kapotte stukken worden verwijderd en schoon uit zo veel van de losse deeltjes als je kunt.

Stap 1 – Verwijder Loose Debris

Meng een kleine partij van mortel, te schatten hoeveel je kunt toepassen, omdat het snel zet, en begint op zijn plaats te drukken met een troffel. Werk één sectie per keer. Zorg ervoor dat je niet te veel toe te voegen, en dat je niet een puinhoop met de mortel op de bakstenen te maken, want het is erg moeilijk om uit te stappen na het kerrie. Bij het doen van deze stap, volg dan de bestaande patroon dat al bestond en vormen de nieuwe mortel aan te passen.

Stap 2 – Breng de Mortel

Bij het werken op naden die horizontaal lopen, beginnen vanaf de linkerkant en werk je weg naar rechts. Begin altijd vanaf de bovenkant naad eerste, werk je weg naar beneden als je gaat. Bij het werken met een gezamenlijke die verticaal loopt, beginnen aan de linkerkant van de bakstenen open haard en het werk van de top, werken je weg naar beneden terwijl je de nieuwe mortel te vormen.

Stap 3 – Clean

Met het oog op een afgewerkt stenen terras open haard die eruit ziet als nieuw moet je de gebieden die u hebt hersteld schoonmaken rond te hebben. Wacht tot de mortel volledig droog en neem dan een staalborstel en krassen korting op alle van de overmatige hoeveelheden. Wees voorzichtig rond de gewrichten, want als je chip uit de mortel die u hebt verspreid in hen moet u de eerste stappen opnieuw uit te voeren.

Het repareren van een baksteen patio open haard is een gemakkelijke taak, dat niet alleen de algehele look van de omliggende gebieden van het huis kan verbeteren, maar het zal de prestaties van de open haard zelf te verbeteren. Als de open haard is in zo’n slechte staat, dat de stenen zelf moeten worden verwijderd en vervangen, dan kunt u dit doen terwijl u werkt. Knip de volledige baksteen met een hamer en beitel, voeg een laag mortel langs alle zijden van de opening en duw de nieuwe bakstenen op zijn plaats.