hoe je de perfecte phillips schroevendraaier set samen te stellen

Wilt u een uitgebreide tool set op te bouwen, zult u een kruiskopschroevendraaier nodig. In feite, moet u waarschijnlijk een aantal van hen. Er zijn verschillende maten van de heads beschikbaar en je moet ze allemaal te kunnen passen in de verschillende maten van de schroeven. De vraag is hoe je de perfecte set van Phillips schroevendraaiers monteren – Wat heb je idealiter nodig?

De Phillips schroevendraaier, ook bekend als de cross-schroevendraaier, werd ontwikkeld en gepatenteerd door Henry Phillips in de jaren 1930. Het mooie ervan is dat het zelfcentrerend, zodat de schroevendraaier, die dezelfde “x” ontwerp maakt gebruik als de schroef, zal niet glijden van de schroef. Dit is iets dat vaak gebeurt met de traditionele platte kop schroef. Voor het eerst gebruikt op de 1936 Cadillac, werd het al snel populair en voor het gebruiksgemak alom aangenomen.

Wat is een kruiskopschroevendraaier?

De eenvoudigste manier om de beste set van Phillips schroevendraaiers assembleren is om een ​​set waar er een mes te kopen en te behandelen met een set van verschillende koppen die past op en gemakkelijk worden gleed. Dit maakt de set veel meer draagbaar dan een complete set schroevendraaier en het is gemakkelijk om te veranderen van het ene hoofd naar het andere, evenals bij elkaar te houden alles.

Multi-Head

Uw set moet bestaan ​​uit minimaal 6 verschillende koppen om te gaan met het blad. Als je ook doet delicate werk met veel kleinere schroeven, dan heb je een extra 2 schroevendraaiers met kleine Phillips koppen nodig. Deze moeten apart worden aangeschaft aangezien de koppen te klein om te passen op de standaard blad zal zijn.

Soort Handle

Je moet overwegen wat voor soort handvat u op uw kruiskopschroevendraaier. Er is de gebruikelijke hendel, waar je zal moeten blijven stoppen en het aanpassen van uw grip als u vast- en losmaken van de schroef.

machtsschroevedraaier

Er is ook de ratcheting handvat. Dit betekent dat je gewoon blijven weg terug totdat je zo ver als je kunt alvorens terug te keren naar de oorspronkelijke startpositie te blijven schroeven of losschroeven heb gedraaid. Dit is veel sneller en gemakkelijker op de pols, hoewel het een beetje meer zal kosten.

Als je gaat werken aan elektrische apparatuur met je kruiskopschroevendraaier, moet u een geïsoleerde handgreep te zorgen dat u niet per ongeluk een elektrische schok krijgen. Een alternatief is om een ​​set van heads kopen met 2 handgrepen, een wordt geïsoleerd en één wordt niet geïsoleerd, zodat u gewoon de koppen kan wisselen als dat nodig is.

U kunt ook overwegen een elektrische schroevendraaier met verwisselbare Phillips hoofden. Dit maakt het leven een stuk eenvoudiger om je pols, en versnelt het hele proces zo goed en laat je de schroef volledig verzonken. Met een goede set van hoofden, zal dit zorgen voor de meeste banen nemen.

Wees ervan bewust, echter dat voor banen die een lichtere aanraking vereisen dat u zult ook moeten schroeven in te voegen met de hand. In deze gevallen zult u ook een set van Phillips schroevendraaiers die niet worden aangedreven nodig. Hoe meer alternatieven je beschikbaar hebt, hoe beter uw set van Phillips schroevendraaiers zal zijn.