hoe je chips te herstellen in een keramische kookplaat

Een keramische kookplaat is een van de meest populaire keuzes voor kookplaat oppervlakken. Keramische wordt gemaakt van hard, bros materiaal. Het is een door de mens gemaakte materiaal, en het wordt gebruikt voor vele verschillende toepassingen, zoals tegels, beeldjes, serviesgoed en kookplaat oppervlakken. Keramische voorwerpen en materialen zijn er in vele kleuren, dessins, patronen en texturen. Het is een geweldige duurzaam materiaal voor kookplaat oppervlakken maar vanwege de harde en soms brosse samenstelling, kan het barsten of chip. Hier is een lijst van dingen die je kunt doen om de chips te herstellen in de keramische kookplaat.

Voordat je begint te proberen en reparatie van uw keramische kookplaat voor krassen en eventuele andere zichtbare probleem, trek de handleiding en de garantie papierwerk. Als de keramische kookplaat is nog steeds onder de garantie valt, bel dan de fabrikant of bel de garantie bedrijf. Niet aanraken of proberen en reparatie van de keramische kookplaat, indien onder de garantie. Onderhoud en proberen om uw keramische kookplaat vast te stellen, kunnen sommige of alle voorwaarden te vervallen.

Stap 1 – Controleer de productgarantie

Als uw kookplaat in één sectie of zelfs in slechts een paar secties en als de keramische kookplaat niet versplinteren afgebroken, kunt u in staat om de stukken terug te lijm op zijn plaats. Om dit te laten werken, moet de afgebroken stuk van keramische snuggly weer op zijn plaats te passen. Wanneer u het ontbrekende keramiek te plaatsen, moet je alleen zichtbaar zie je een klein haarscheurtje. Je moet niet zie geen gaten of stukken die moeten worden ingevuld. Trek de band of lijm en bevestig de afgestoken stuk naar de harde keramische oppervlak. Als het afgebroken stuk te klein is voor je vingers, houd hem tussen een pincet zoals u het stevig terug op zijn plaats zetten. Wrijf een beetje keramische sealer over het vaste stuk. Laat de verbinding drogen gedurende ten minste 24 uur.

Stap 2 – Met lijm voor kleine of grote Chips

Om te zorgen voor kleine en grote krassen in je keramische kookplaat, neem een ​​keramische buffer en buff de krassen. Het kan meer dan één aanvraag te corrigeren en dof de krassen te nemen. Voeg een keramische sealer nadat u tevreden bent met het resultaat. Laten drogen 24 tot 48 uur.

Stap 3 – Buff Krassen

Als je veel scheuren, chips en problemen met uw keramische kookplaat, kijk in de Gouden Gids of online om een ​​professionele keramische restaurateur vinden. Vraag naar en check gevonden. Bel de fabrikant, soms hebben ze een voorkeur lijst van aannemers. Vraag naar foto’s die voorbeelden van hun werk te laten zien. De monsters moeten tonen voor de voorwaarden van de keramische kookplaat en na voorwaarden. Dit toont de omvang van reparaties en de mate van succes de professionele heeft op het herstellen van chips in keramische kookplaten gehad. Laatste redmiddel, ga in een gebouw levering winkel of bel rond om de lokale aannemers en erachter te komen wie ze gebruiken.

Stap 4 – Huur een Ceramic Restorer