hoe granieten aanrecht krassen te repareren

Om granieten aanrecht krassen reparatie van de gemiddelde doe-het-zelver moet een beetje voorzichtig toe te passen, maar kan duizenden dollars besparen in vergelijking met het vervangen van het aanrecht. Krassen, slijtplekken en lelijke schaafwonden kan gebeuren bij normaal gebruik, zelfs wanneer mensen voorzichtig.

Het belangrijkste is met graniet, nauwlettend in de gaten op het polijsten van een kras is noodzakelijk. Vaak lichte schaafwonden zal het lukken en het project te doen kan snel uit de hand met te veel kracht. Om te voorkomen dat verpest de aanrecht helemaal, proberen om de krassen te herstellen door ze te polijsten langzaam.

Stap 1 – Resin Scratch Stick

Voor veel kleine krasjes een hars kras stick is de beste plek om te beginnen, omdat het de Poolse niet zal pijn doen, maar nog steeds laat de scratch onzichtbaar. Hoewel de kras nog aanwezig zijn op het aanrecht, zal het niet met het blote oog. Neem de hars scratch stick en krassen op het over het merk in de aanrecht. De scratch stok krassen uit en verwijder de lelijke kras. Als dit niet werkt, of je voelt het ontoereikend is voor de baan, ga dan naar stap 2.

Stap 2 – Ultra Fine Steel Wool

Als de scratch is zo diep dat de hars stok het niet zal verwijderen, ultra fijne korrel staalwol of schuurpapier is de volgende optie. Langzaam schuren het oppervlak van de scratch met de staalwol. Begin zachtjes en verhoog de druk totdat dit van kracht wordt. Het is veel slechter af te nemen te veel dan te weinig.

Stap 3 – Diamond Sanding Block

Ten eerste, het werk van de beide zijden van de kras aan de Poolse minimaliseren en dan beginnen schuren over de scratch. Niet kringen, maar kleine lineaire bewegingen te gebruiken. Na verloop van tijd zal de kras worden geschuurd uit en verwijderd. Volg met wrijven verbinding en steen sealer naar de finish te voltooien. Als dit niet volledig werkt, ga dan naar stap 3.

Stap 4 – Bel de Professionals

Diamond schuren blokken zijn een stap omhoog van de schurende kwaliteiten van schuurpapier of staalwol. Met vinden grit diamanten gehandeld op papier en vervolgens gekoppeld aan een schuurblok, deze tools kunt u de hardheid van diamanten van toepassing zijn op de granieten oppervlak. Dit moet zeer zorgvuldig worden gedaan als de diamanten zal verder scuff andere gebieden die niet zijn beschadigd als je niet voorzichtig bent.

Beweeg de schuren blok langs de zijkanten van de scratch en vervolgens beginnen oversteek over de kras om het uit te buff. Kleine bewegingen heen en weer moet voldoende zijn. Spoel het oppervlak schoon van vuil en stof (er moet voldoende zijn) en vervolgens de verbinding te wrijven om buff uit elke ongelijke merken. Werk af met de steen sealer naar de finish en de kwaliteit glans te behouden.

Als deze stappen zijn uitgeprobeerd en de scratch blijft is het veel te diep voor thuis reparaties. In plaats van de waardevolle granieten oppervlak permanent beschadigen, bel professionals voor advies. Professionele verzegelen om het andere jaar kan ook helpen voorkomen krassen.