hoe gloss verf te verwijderen

Als u op zoek bent naar elke muren of oppervlakken herschilderen in uw huis, kunt u nieuwsgierig naar hoe je gloss verf te verwijderen zijn. Hoewel het uiterst veerkrachtig, kan glansverf succes kan worden verwijderd met een handige educatieve gids en een paar eenvoudige hulpmiddelen.

Alvorens over te gaan tot hoogglans verf te verwijderen van een van de muren of oppervlakken van uw huis, moet u verzegelen van de omgeving. Om dit te doen, plaatst u schilderstape langs de randen van de wand of het oppervlak waarmee u werkt. Dit zal helpen voorkomen dat uw verf stripper van het krijgen op een muur of oppervlak u niet wenst te herschilderen.

Stap 1 – Prep Your Wall of Surface

naar behoren te hebben geplaatst tape van uw schilder, bent u klaar om het verwijderen van verf te starten. Met behulp van een plamuurmes, verf schraper of een combinatie daarvan, nauwkeurig over tot de glansverf schrapen. Hoe meer je in staat bent om de verf te dringen bent, hoe makkelijker het zal zijn voor uw verfafbijtmiddel om deze uit uw muur of oppervlak te verwijderen.

Stap 2 – Voer Your Initial Schrapen

Bij het uitvoeren van deze stap, is het sterk aanbevolen dat je draagt ​​een papieren masker om ervoor te zorgen dat je geen verf geschraapt inhaleren. Bovendien moet je een paar veiligheidsbril te trekken, omdat deze je ogen te beschermen tegen de lucht verf chips.

Stap 3 – Strip de Paint

Nu dat u uw muur hebt gegeven of het oppervlak een krachtige schrapen, is het tijd om de glans verf verwijderen proces te beginnen. Begin deze stap door het openstellen van een nabije deuren of ramen om ervoor te zorgen dat het gebied goed geventileerd. Voor extra bescherming, kunt u zelfs willen een elektrische ventilator in een van de ramen te plaatsen en zet deze op “uitlaat.” Bovendien, zorg ervoor dat een zware ademhaling masker, veiligheidsbril en een paar beschermende handschoenen aan te trekken. De dampen uitgezonden door commerciële afbijtmiddelen kan zeer schadelijk voor de gezondheid zijn. Bovendien, als de stripper morst op uw huid, zorg te laten vallen wat je doet en was het meteen uit.

Stap 4 – Voer uw uiteindelijke Schrapen

Na het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen, gebruik maken van een penseel om uw stripper van toepassing op de vers geschraapt gebied glad, zelfs beroertes. Als je voelt dat je steeds overweldigd door de rook op elk punt, neem een ​​pauze buitenshuis. Zodra de verf stripper is toegepast op het hele gebied, laat het zitten voor de hoeveelheid tijd die vermeld op de verpakking van het product. Hoewel de hoeveelheid droogtijd varieert tussen de merken, kunt u gewoonlijk verwachten te wachten ongeveer 20 minuten.

Zodra uw verf stripper heeft ruim de tijd om te drogen is gegeven, zal je er klaar voor de laatste stap uit te voeren. Het gebruik van uw verf schraper of plamuurmes, schrapen de resterende glansverf, opnieuw en zorg ervoor dat je beschermende kleding te dragen. Als er een verfresten aan het einde van dit proces herhaalt stappen 3 en 4 tot het gehele gebied volledig lakvrij.