hoe gipsplaten scheuren repareren

Het herstellen van gipsplaten scheuren kan niet lijken te drukken, maar het moet zo snel mogelijk gebeuren. Als alleen gelaten, kan de schade erger, waarvoor duurdere, meer tijdrovende reparaties. De scheuren hebben de neiging om van nature voorkomen als het huis afwikkelt. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door verhuizing. Het proces van het herstellen van gipsplaten scheuren is eenvoudig, maar je moet ervoor zorgen dat u het zorgvuldig en gewetensvol doen – anders, zal het niet lang duren voordat je moet het weer te repareren.

Met het oog op de gipsplaten scheuren repareren, zal u het volgende nodig.

Drywall Repair Tools

Voordat u begint met gipsplaten scheuren te herstellen, zorg ervoor dat de gekraakte stuk van gipsplaten schoon is het gebied rond de scheur en wacht tot het droogt. Als er sprake is losgemaakt stukken, gebruik het plamuurmes om ze af te snijden. Ze zullen alleen maar in de weg.

Stap 1 – Bereid de Drywall Repair Area

Voor het beste resultaat, gelden de patchen verbinding met de brede kant van de flexibele plamuurmes het gebruik van sterke, harde slagen die verder gaan in beide richtingen. Je moet proberen om zo veel patching verbinding te krijgen in het spoor mogelijk is. U moet de druk om te zorgen dat het verpakkingsmateriaal spoelbakken maken van toepassing. Na elke slag, om te zien of het materiaal gelijkmatig wordt toegepast. Als het niet, breng het patchen verbinding opnieuw. U moet om het te doen totdat de scheur volledig is gevuld. Het is al eerder gezegd, maar het draagt ​​herhalen – je moet grondig zijn. Anders zul je zwakke punten die uiteindelijk zal ongedaan al je harde werk te verlaten.

Stap 2 – Breng de Patching Compound

Gebruik de scherpe rand van het plamuurmes om overtollig patchen materiaal te verwijderen. Zolang het materiaal droog is, zult u in staat om het te verwijderen met gladde, zachte bewegingen.

Stap 3 – Verwijder Excess Patching Compound

Dompel het mes in het water en breng de laatste laag. Dit zal eventuele leemten die niet direct duidelijk te sluiten. Als sommige gebieden nog moeten patchen materiaal, dit is uw laatste kans om het toe te voegen.

Stap 4 – Zorg Final Patching Touch-Ups

Breng een stuk van het kijken naar tape op de hoogte van de scheur. Zorg ervoor dat het stevig bevestigd op elk punt. Dan, breng dan een laagje patchen verbinding bovenop het om weg te glad de tape. U kan nodig zijn om meer dan één laag aan te brengen, maar vermijd het toepassen van te veel – anders zal je eindigen met een misvormde klomp. Zodra u klaar bent, wacht op de patching compound te drogen.

Stap 5 – Breng Patching Tape

Stap 6 – Druk op de gipsplaten

Zodra de patching compound droog is, gebruik dan de schuurpapier en primer aan de gipsplaten voor welke kleur en / of textuur die u wilt toepassen voor te bereiden.