hoe gemanipuleerde bamboe vloeren te herstellen

Engineered bamboe vloeren verschilt van de standaard bamboe vloeren in die gemanipuleerde bamboe vloeren naast bamboe bevat houtsoorten. Wanneer crafting gemanipuleerde bamboe vloeren, is een laag van bamboe geplaatst over lagen van andere houtsoorten. De laag van bamboe is meestal zeer dun. In de meeste engineered bamboo verdiepingen, de laag van bamboe minder dan 1 inch dik. Omdat de bamboe wordt gecombineerd met andere houtsoorten zijn ontworpen bamboevloeren geacht veel sterker dan standaard bamboevloeren zijn. Gemanipuleerde bamboe vloeren zijn beter bestand tegen vocht dan traditionele bamboe vloeren, en zijn veel beter bestand tegen krassen en cupping. Maar zoals bij elk vloer, gemanipuleerde bamboe vloeren kunnen beschadigd raken. Lees het volgende voor informatie over hoe u veelvoorkomende problemen die kunnen optreden met de gemanipuleerde bamboe vloeren te herstellen.

Meeste verdiepingen zijn gevoelig voor knoeit en vlekken en gemanipuleerde bamboe vloeren zijn geen uitzondering. Met het oog op gemeenschappelijke huishouding vlekken te verwijderen (zoals huisdieren ” ongelukjes ‘, gemorste drankjes, en vuil en vet), gebruik een schoner dat is geformuleerd voor uw vloer. De meeste bamboe vloeren zijn urethaan-finishd, dus je moet aan een schonere die is ontworpen voor gebruik op urethaan-afgewerkte vloer aan te schaffen. Bij de behandeling van hardnekkige vlekken, moet u wellicht een houten vloer pad ontworpen voor urethaan-afgewerkte vloer te gebruiken om ze volledig te verwijderen;. Voor morsen en vlekken gemaakt van materialen zoals kleurpotloden, kaarsen en gom, moet je gebruik maken van een iets andere methode. Voor het aanbrengen van uw stofzuiger, vul een plastic zak met ijs en plaats deze op de kleverige substantie. Het ijs zal ertoe leiden dat de stof te verharden en broos. U kunt afbrokkelen het brosse stof en vervolgens het gebied met uw urethaan afwerking schoner te reinigen.

Stap 1 – het verwijderen van vlekken

Krassen behoren tot de meest voorkomende problemen die huiseigenaren teisteren. Het is onmogelijk om daadwerkelijk krassen verwijderen: wanneer mensen verwijzen naar het verwijderen van krassen, zijn ze echt praten over het herstellen van krassen. Om krassen te repareren, moet u een vloer touch-up kit aan te schaffen. Touch-up kits kan overal worden gekocht dat je houten vloeren kunt kopen. Net als met de stofzuiger, de aanschaf van een touch-up kit die overeenkomt met de afwerking van uw vloer. Verschillende kits zal moeten op verschillende manieren toe te passen, dus zorg ervoor dat de instructies die bij uw touch-up kit te lezen;. Als uw vloer heeft schroeiplekken, kunt u in staat om ze te verwijderen met behulp van een methode lijkt op degene die je om krassen te repareren. Echter, als de brandwonden zijn groot of diep, kan het nodig zijn om de beschadigde planken vervangen.

Stap 2 – Het verwijderen van krassen

Als u één of meer van de planken die deel uitmaken van uw vloer moet vervangen, zal uw eerste stap zijn om ervoor te zorgen dat u voldoende extra planken om de opdracht te voltooien. Als u geen planken heeft behouden wanneer u eerst uw vloer geïnstalleerd is, moet u proberen om nieuwe planken zo goed als je kunt overeenkomen;. Zoek uit hoe uw vloer is bevestigd. Zij zullen ofwel worden genageld, gelijmd of op zijn plaats geklikt via de tand-en-groef installatie. Als het wordt genageld of gelijmd, is het moeilijk om de beschadigde planken op uw eigen te verwijderen, en u kan nodig zijn om een ​​professional of meer ervaren vriend die je bij te staan;. Maar uw vloer is bevestigd, moet u de beschadigde plank te verwijderen .

Stap 3 – vervangen Boards

Na een zorgvuldige opnieuw metingen, kunt u zich snijdt een vervangende plank te passen. Zorg ervoor dat uw metingen zijn nauwkeurig alvorens bezuinigingen. Vergeet niet om je tong en groef randen toe te voegen. Wanneer u naar tevredenheid hebben snij je plank, kunt u een vloer lijm van uw keuze toe te passen op de onderkant. Probeer een vergelijkbaar met de lijm gebruikt in de oorspronkelijke installatie van uw vloer te gebruiken;. Het vervangen van planken is waarschijnlijk een van de meest ingewikkelde reparaties je zal moeten uitvoeren op uw gemanipuleerde bamboe vloeren. Gelukkig is ook deze taak niet zo ingewikkeld als het lijkt. Door op de juiste onderhoud van uw vloer en door het herstellen van de problemen zo snel mogelijk, zal uw vloer een prachtig deel van uw huis te blijven voor de komende jaren.