hoe een bekraste keramische vloertegel repareren

Vloertegel onderhoud is belangrijk als je hoopt om uw vloer in goede conditie te houden. In sommige gevallen, gekrast panelen moeten worden vervangen, maar kan het in staat zijn om de schade te herstellen soms. Het is bijna onmogelijk om krassen weergegeven op tegels in een huishoudelijk voorkomen. Schoenhielen, huisdier klauwen en kinderspeelgoed kan krassen op een bepaald moment of een ander. Er is een eenvoudige methode die u kunt gebruiken om krassen te repareren.

Een bekraste keramische tegels opduikt gemakkelijk. Het moet niet te moeilijk zijn om de tegel te identificeren in de noodzaak van reparatie. Het is een goed idee om uw vloer zorgvuldig te onderzoeken om alle gevallen van krassen te identificeren. Op deze manier kunt u reparatie ondernemen eenmaal eerder dan in de daaropvolgende fasen. Een goed onderhouden keramische vloer maakt de kamer aantrekkelijk en aangenaam om te vertoeven.

Stap 1 – Identificeer Tiles

Zodra u alle bekrast tegels hebben geïdentificeerd, markeer ze met een krijtje. Het is het beste om krijt te gebruiken als het gemakkelijk weg kan worden afgeveegd als je klaar bent.

Stap 2 – Markeer de Tiles

Vul het bassin met warm water tot halverwege. Voeg afwasmiddel. Meng goed met de zeep gelijkmatig in het water. Doop een spons in het mengsel en werken op de scratch. Zorg ervoor dat u schoon te maken door de hele lengte van de scratch. Hiermee worden alle vuil en kleine deeltjes uit de omgeving te elimineren. Veeg de scratch droog met een zachte doek wanneer u klaar bent.

Stap 3 – Reinig de Scratch

Doe een kleine hoeveelheid koperen polijstmachine op een schone, zachte doek. Als alternatief kunt u tandpasta of azijn gebruiken. Wrijf het product in de kras en alle randen. Het beste is om kleine, cirkelvormige bewegingen gebruiken. Na een tijdje de kras mag niet meer zichtbaar zijn.

Stap 4 – Breng Messing polijstmachine

Gebruik een zachte doek om wat autowas van toepassing op de scratch. Dit zal helpen zegel van de omgeving.

Stap 5 – Breng Car Wax

Gebruik een vochtige doek om de markeringen eerder gemaakte weg te vegen. Eenmaal gerepareerd en schoongemaakt, moet uw keramische vloer zo goed als toen de eerste installatie te kijken.

Stap 6 – Clean Chalk Marks

Tips

Onderzoek de omvang van de schade veroorzaakt door de scratch. Als de schade gaat dan de oppervlaktekleur glazuur, het beste een bekraste vloertegel vervangen. Koop altijd genoeg tegels om sommigen als extra houden wanneer u uw vloer te installeren. Ze zal van pas komen moet vervanging behoeften ontstaan. Het is moeilijk om de exacte match te krijgen om uw bestaande tegels als je veel later te kopen na de installatie.

Het is geen goed idee om scherpe voorwerpen te gebruiken bij de behandeling van een bekraste vloertegel. Vermijd schuurmiddelen, taai schuursponsjes en andere ruwe materialen. Zij zullen grote schade veroorzaken. Probeer niet en duidelijk de scratch voor het schoonmaken van de omgeving. Als u vervolgens een of meer van de voorgestelde materialen toe te passen zonder het schoonmaken, kan het oppervlak kleur worden verstoord. Het vuil zal mengen met de scratch clearing-agent om u een vlekkerig uiterlijk te geven.

Fouten te vermijden