hoe Braziliaanse kersen hardhouten vloeren Refinish

Braziliaanse cherry hardhouten vloeren kunnen zeer duurzaam en mooi tegelijk zijn. Echter, na een aantal jaren, kan het beginnen gedragen om te kijken. In dat geval kunt u de vloer Refinish. Hier zijn de basis van de manier waarop u uw Braziliaanse kersen hardhouten vloeren Refinish.

Voordat u dit project kunt starten, moet u ervoor zorgen dat de ruimte wordt voorbereid. Je gaat te willen om alles uit de ruimte te verwijderen. Dat geldt ook voor meubels en alle persoonlijke bezittingen. U zult ook willen een aantal kunststof platen te nemen en plak ze in de loop der deuren. U zult ook willen meubels of elektronica te dekken in de aangrenzende kamers.

Stap 1 – Bereid de kamer

Op dit punt, moet u de oude afwerking te verwijderen. Om dit te doen, ga je nodig hebt om een ​​schuurmachine te gebruiken. Meestal kunt u een schuurmachine die speciaal is ontworpen voor vloeren huren. Wanneer u schuren, wilt u ervoor zorgen dat je niet te snel gaan. Tijdens dit proces, neem de tijd en zijn grondig. Op deze manier zul je voorkomen dat je naar beneden in de hardhouten vloeren te ver. Zorg ervoor dat elk deel van de vloer gelijkmatig geschuurd alvorens over te gaan.

Stap 2 – Zand

Nadat je klaar te krijgen schuren, ga je nodig hebt om het gebied grondig schoon te maken. Het schuren van de vloer zal een grote hoeveelheid stof in de kamer te creëren. U moet al het stof te verwijderen voordat u kunt doorgaan met de baan. Neem een ​​stofzuiger en gebruiken om het stof van de vloer verwijderen. Nadat u vacuüm, gaat u wilt uw tijd te nemen en terug over het gebied opnieuw gaan. Voordat u vlek, wilt u ervoor zorgen dat elk stofje is verdwenen. Als er iets wordt achtergelaten, gaat het vast onder de afwerklaag te krijgen.

Stap 3 – Clean

U zult dan in staat zijn om de vlek die u wilt toepassen op de vloer te kiezen. Om de beits, kan een borstel of lappen gebruikt. Zorg ervoor dat u de vlek gelijkmatig van toepassing op het gehele oppervlak van de vloer. Als u niet beschikt over een goede baan van dit te doen, kan het er onregelmatig en zeer onprofessioneel. U kunt toestaan ​​dat de eerste laag te drogen en zet het geheel op een tweede laag van de vlek.

Stap 4 – Stain

Na al de vlek jassen grondig gedroogd, zult u dan nodig tot finish van toepassing zijn. Voor dit deel wil je polyurethaan afwerking te gebruiken. U kunt het polyurethaan afwerking op dezelfde manier dat je de vlek deed gelden in veel. Zorg ervoor dat elk deel van de vloer is bedekt met het polyurethaan. Laat de eerste laag drogen en vervolgens een tweede laag toe te passen. U kunt ook kiezen voor een optionele derde laag van toepassing als u extra bescherming wilt.

Stap 5 – Finish