hoe betonnen stoep blokken te repareren

Trottoir blokken zijn niet alleen sterk en kan een veel gewicht te weerstaan, maar kunnen ze kan duren, met de juiste zorg, voor decennia. Dit is alleen het geval uitgaande van trottoir blokken correct geplaatst. Hoe het beton voor de stoep blokken werd gemengd speelt een rol in de levensduur van het beton. Iets van onkruid seismische activiteit kan veroorzaken betonnen stoep blokken te breken en crack. In plaats van het vervangen van de stoep blokken kunt u ze herstellen vrij gemakkelijk en snel. Het volgende artikel zal u tonen hoe zwaar beschadigd en gebroken stoep blokken te herstellen.

Voorafgaand aan te gaan van je weg naar de stoep blokken moet u eerst bepalen of de schade moet worden genomen om dit extreme repareren. Als er kleine breuken, haarlijn breken, onkruid of oppervlaktewater brokken ontbreekt dan zoek een andere manier. Dit soort problemen kunnen worden opgelost door een herbicide in combinatie met een betonnen reparatie kit. Het herstellen van deze betonblokken betekent dat grote brokken mag ontbreken uit het hele blok en niet alleen van het oppervlak.

Stap 1 – De schade

Verwijder het kleinste gedeelte van het betonblok dat is beschadigd. Er is geen noodzaak om extra werk dan je hoeft te doen. Gebruik de schop om de randen van het beschadigde gedeelte van de blokken graven rond. Dit zal u toelaten om de toegang tot het beton te verwijderen zonder al te veel moeite te hebben. Gebruik de schop om de brokken te verwijderen. De beitel en hamer is handig voor het breken van grote brokken in kleinere. Raadpleeg ook de beitel en hamer om een ​​oppervlak dat gladder en rechter zodat het nieuwe beton een goede oppervlakte te houden creëren.

Stap 2 – Verwijder de Beschadigde Concrete

Meten van de grootte van het trottoir blok dat moet worden geplaatst en die metingen naar de 2x4s; knip ze uit. Sluit de 2x4s samen om een ​​doos te vormen van hetzelfde formaat als de stoep blokken. Beweeg de vorm boven het blok te herstellen en gebruik de schop om een ​​kleine geul rond het betonblok te graven. Plaats de vorm over het blok en gebruik de hamer om het te tikken op zijn plaats totdat het goed is zitten en ter hoogte van de grond. Stampen de aarde om een ​​vlakke ondergrond te creëren voor het beton.

Stap 3 – Maak en installeer een Form

Het is belangrijk om dezelfde beton (of een vergelijkbaar) dat oorspronkelijk werd gebruikt voor het trottoir blocks. Dit zal een perfecte match te maken. Meng het beton binnenkant van een emmer met water. Lees de zak om de juiste hoeveelheden water en beton bepalen. Bevestig het mengen van gehechtheid aan de boor en meng het beton tot het grove en klonterig. Giet het beton in de vorm in de leegte van het beschadigde stuk. Laat voor het te genezen voorafgaand aan het verwijderen van het formulier. U kunt dan gebruik maken van de verwijderde vuil in de loopgraven in te vullen.

Stap 4 – Reparatie van de Stoep Blocks