hoe beton scheuren repareren

Weten hoe concrete scheuren repareren kan uw oprit zowel knap en structureel gezond te houden. Scheuren kan komen uit veel verschillende dingen. Soms water sijpelt tot chips of scheuren in het beton. De koude winter kunnen bevriezen water in het beton en het breidt uit naar scheuren te maken. Eén ding is zeker, ooit een barst, worden zij snel verspreiden. Zodra je een crack moet je het te repareren om later voorkomen dat er een veel grotere en dure reparatie.

Ten eerste wil je chip weg bij een van de losse beton rond de scheur. Dit moet makkelijk te doen als je een schroevendraaier te zijn. Maak het gebied zo veel als je kunt met die schroevendraaier. U zal het gebied zo soepel mogelijk te willen, zodat de nieuwe betonnen fix gemakkelijk kan binden met de oude beton. Gebruik een staalborstel om zand naar beneden het beton. Als je schuurpapier je zou doen, maar schuurpapier kon gebruiken zal waarschijnlijk niet sterk genoeg zijn om iets te doen te glad uit beton. Zorg ervoor dat je het zo glad als je kunt met de staalborstel. Spoel het gebied schoon met water. U kunt dit doen met uw tuinslang.

Stap 1: Bereid de omgeving

Bepalen hoeveel beton je gaat nodig hebben en meng een partij. Mengen in water met het mengsel tot je een goede consistentie in het beton fix te krijgen. Als u wilt voorkomen dat het kraken van de uitbreiding kunt u een aantal latex additieven te gebruiken.

Stap 2: Meng de Concrete

Gebruik een plamuurmes te glad in het betonmengsel in het gat.

Stap 3: Vul het Gat

Deze verbinding is ontworpen om snel drogen. Verplaats snel maar zorgvuldig naar de bovenkant glad, zodat het past in met het oppervlak. Je moet om het glad te strijken terwijl het nog vochtig is.

Stap 4: Smooth It Out

Zorg ervoor dat je genoeg tijd voor uw beton te drogen. Niet lopen of rijden op het tot u zeker weet dat het helemaal droog zijn. Als je op het lopen te vroeg, dan moet je het opnieuw te doen. Als u dit goed te kunnen doen, moet deze correctie u duren tot je op een ander oppervlak zette over het gehele gebied te krijgen.

Stap 5: Laat tijd om te drogen