hoe aan de kat geur uit plint kachels verwijderen

De geur van de kat geur is zeer onaangenaam als het gaat door middel van een plint verwarming. De geur kan blijven rond een lange tijd, omdat de kat haar en de geur niet goed zijn verwijderd. Gelukkig zijn er manieren waarop u deze geur uit uw plinten kunnen verwijderen met behulp van een paar technieken die eenvoudig te gebruiken zijn.

Verschillende reacties van de kat kan verrekenen verschillende soorten geuren. Als uw kat is mannelijk, kon hij zijn grondgebied door de plint heater hun stempel hebben gedrukt op zijn plek te claimen. Ook als de kat een vuil kattenbak, zal vervanging locatie om te gebruiken als kattenbak vinden. Maak de kattenbakvulling doos met een scooper en een plastic zak als dit zou moeten helpen in het verhuren van de kat in de doos in plaats van de plint kachels.

Stap 1: Kat Gedrag

Vind het gebied waar de kat geur is het sterkst door de plint kachels en gebruik een licht vochtige doek te halen elke kat haar dat op de vloer liggen. Bedek het gebied met poeder dat is geparfumeerd en gebruik een vacuüm op te halen elke fijner haar en cat geur. Zoek een bijlage die kan wegblazen extra haar, dat is nog steeds de binnenkant van de kachel grill. Een tapijt reiniger kan gebruikt worden over de bovenkant van het tapijt die kunnen helpen verwijderen van een deel van de kat geur en ook uw tapijtreiniger en verwijder eventuele extra geuren die u zou kunnen hebben gemist.

Stap 2: Maak de omgeving

Om u te helpen verwijderen van de geur van de kat u wilt weten of er een kat urine die zouden kunnen worden gevestigd rond hetzelfde gebied van de geur. Gebruik een kleine hoeveelheid water en veel azijn met een doek en was de verwarmingselementen met de oplossing. Laat dit verblijf aan de verwarmers voor een dag en kom dan terug en was het af met een doek. Dit proces kan worden herhaald van dagen tot weken tot de kattenurine verdwenen. De azijn moet de geur te verminderen en los de pH-balans na een korte tijd.

Stap 3: Gebruik Azijn

Een andere optie voor de kat geur met wierook branden en oliën om de geur van de plint verminderen gebied. De wierook kan gebruikt worden door ze te verbranden en laat de rook van de wierook bestrijken het gebied die zal helpen bij het maskeren van de geur van de geur. Een andere optie is om geurende oliën die de geur van geur die nog in de lucht verwijdert gebruiken.

Stap 4: Het branden wierook

De laatste optie kan een meer permanente opdruk op het gebied u werkt omdat u zal worden met behulp van bleekmiddel en andere chemicaliën. Schakel alle stroom naar de kachel om ervoor te zorgen dat er geen water of bleekmiddel zal wel druppelen. Gebruik rubberen handschoenen om jezelf te beschermen tegen de chemicaliën en beginnen om het bleekmiddel te verdunnen door het combineren van water en een kleine hoeveelheid bleekmiddel in een emmer. Gebruik een oude doek of doek met de bleekwater oplossing en struikgewas rondom de kachel, die een groot deel van de kat geur zou moeten verwijderen.

Stap 5: Het gebruik van Bleach